úterý 4. listopadu 2008

Tak nám neotvíraj navazujícího magistra na etnologii. Mám fakt vztek. Na začátku studia se říkalo, že se možná stihne akreditace navazujícího magisterskýho studia etnologie se specializací vietnamistika. Pak se řeklo, že to nejde stihnout a že půjdem na čistou etnologii. Nakonec se neotvírá ani ta. A to už teď vlastně rok prodlužujeme a čekáme. Ne že by to byl konec světa, aspoň mě to donutí snažit se dostat někam do zahraničí, ale principiálně je to sprosťárna. Přišla jsem o poslední iluze, které jsem o FF měla.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ty si mela o FF jeste nejake iluze? :D I ty blahova...

Bára řekl(a)...

ale jako nemela, ale vis co, tohle je proste sprostarna... grrr...

Sup řekl(a)...

No, nevím nakolik je tohle problém FF a nakolik oboru - pokud vím akreditace schvaluje senát, ale obor je musí připravit, ne? (Já totiž o FF ještě nějaké iluze mám, tak ji bráním, byť naděje, že třeba někdy zprovozní kopírky, jsem se už vzdal)
Každopádně je to špatný, ať za to může, kdo za to může.

Bára řekl(a)...

Podle me jde o system, kterym FF funguje, nemyslim senat nebo jednotlivy casti, myslim celek, myslim pristup a la jsem preci na filozoficke fakulte, nemusim tedy resit prizemni byrokracii. Neni to tak stoprocentne, ale setkavam se s tim na kazdem kroku. To ze neni akreditace magisterskyho studia je vysledkem mnoha drobnych chyb v systemu. Nechci se tu o tom moc rozepisovat.

Netopýr řekl(a)...

Tak pojď na navazující do Brna, tady na FF akreditace fungují jak švajcovské hodinky;-).

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, Báro, jen poznamenám, že FF UK má akreditaci navazujícího magisterského studijního oboru Historické vědy se studijním oborem Etnologie až do 25.5. 2011 (čj.rozhodnutí je 13574/2007) Takže, že ji neotevíraj je pouze věcí fakulty, že to zřejmě otevřít nechce. z MŠMT zdraví Fenyl